Avantis_logo

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Can Tries 8 | L’Hospitalet de Llobregat | Barcelona | 93 335 50 00 | info@avantis.edu.es

Pineda és un centre docent concertat per la Generalitat de Catalunya que comprèn les etapes educatives des de Primària fins a Batxillerat. Va néixer el 1968 i està situat a la Gran Via de L’Hospitalet de Llobregat, al costat de la Plaça Europa.

 
 

La nostra missió

A Pineda estem convençuts que els pares sou els protagonistes de l’educació dels vostres fills. Com a escola volem posar la nostra experiència de més de 50 anys al vostre servei per acompanyar-vos, ajudar-vos i animar-vos en aquest apassionant projecte.

Creiem que cadascuna de les nostres alumnes té un gran potencial i una immensa capacitat de ser feliç, per això les ajudem a descobrir i potenciar els seus propis talents, a conèixer la veritat i a actuar amb llibertat i responsabilitat.

Us oferim un projecte de qualitat basat en l’atenció personalitzada, recolzat en un sentit cristià de la vida i atent a la innovació pedagògica i tecnològica. Hem triat l’educació diferenciada com a l’opció pedagògica que s’adapta millor a la nostra proposta educativa.
 
 

Atenció personalitzada

El nostre tret diferencial és l’atenció individual de les alumnes i les seves famílies. Sabem que cada persona és única i té unes circumstàncies diferents; per tant, cal adaptar-se a ella perquè pugui desenvolupar al màxim el seu potencial i per ajudar-la a ser feliç. A Pineda cada alumna té una preceptora que l’acompanya i orienta en la seva evolució, estant en contacte constant amb els seus pares.
 
 

Educació diferenciada

Hem triat l’educació diferenciada perquè creiem que és el model que s’adapta millor a la nostra proposta educativa. Ens permet potenciar especialment el tret diferencial de Pineda, que és l’atenció personalitzada, i ajuda a aconseguir una igualtat d’oportunitats real de nois i noies, sense limitar les seves capacitats ni condicionar les seves opcions de futur. 
 
 

Innovació tecnològica

Les nostres alumnes són les ciutadanes del futur i el nostre objectiu és preparar-les per desenvolupar-se en un entorn incert i canviant. Moltes es dedicaran a professions que avui dia no existeixen, utilitzant una tecnologia que encara no ha estat inventada. La nostra proposta educativa incorpora els avenços metodològics i tecnològics amb una finalitat: ensenyar les alumnes a aprendre, a innovar i a adaptar-se al canvi constantment. 

Sentit cristià de la vida

El projecte de Pineda s’inspira en una visió cristiana de la persona i del món, respectant i promovent sempre la llibertat personal. La nostra escola està directament vinculada a l’Opus Dei, institució de l’Església Catòlica que difon la crida universal a la santedat ajudant a trobar Crist a la feina, la vida familiar i la resta d’activitats ordinàries. El missatge de l’Opus Dei es podria resumir així: cercar Déu a la vida corrent.