Jornades de Portes
Obertes

A les 18h:
18 d’abril
16 de maig
12 de juny
10 de juliol

Avantis, on comença el futur

Comedor escolar infantil

CUINA PROPIA

El servei de menjador d'Avantis compta amb: Certificat de Qualitat ISO 9001:2015, Anàlisi de Risc i Punts Crítics, Control de Traçabilitat i instal·lacions d'última generació per a la restauració col·lectiva.

ENGLISH PROJECT

Un dels reptes d’Avantis és aconseguir que els nostres alumnes gaudeixin de la llengua estrangera i es familiaritzin amb ella, per això hem integrat l’anglès en el dia a dia de manera progressiva: a Llar-0 i Llar-1 impartim 30min d’anglès cada dia; a partir de Llar 2 fins a Infantil - 5 fem 7,5h d’anglès a la setmana.

FLEXIBILITAT HORÀRIA

Avantis pretén facilitar la integració de la vida professional i personal. Per això, obrim les nostres portes a les 7,30h i tanquem a les 19h.

A Llar d'Infants oferim un calendari escolar molt ampli. Obrim tant al Nadal com a Setmana Santa (exceptuant els dies festius) i les 4 setmanes de juliol.

PERSONALITZACIÓ & ESTIMACIÓ

El teu fill és únic per tu i és únic per nosaltres. Per aquest motiu, oferim: atenció personalitzada; tutories amb les famílies tan sovint com la família ho necessiti; agenda diària a la plataforma de Clickedu, cada dia t'expliquem com està el teu fill (I-0, I-1 i I-2); atenció a la diversitat i Gabinet Psicopedagògic.

Etapes de l'escola

SIN-FONDO

Els nostres serveis

PERMANÈNCIES

El nostre servei de permanències permet un horari més flexible per a tots:

- 7,30h a 8,45h
- 17h a 19h

EXTRAESCOLARS

Oferim una àmplia oferta d'extraescolars: mugendo, robòtica, iniciació a la música, escola d'artistes, anglès, multiesport i gimnàstica artística

PISCINA

Oferim l'activitat de piscina dintre de l'horari lectiu:

- Infantil-3: al segon i tercer trimestre
- Infantil-4 i Infantil-5: durant tot el curs

ENGLISH SUMMER CAMP

Durant 4 setmanes, Avantis es converteix en un British Kindergarten: jocs, esports, cultura, swimming, excursions... tot en anglès.

English Project

A Avantis els alumnes aprenen l’anglès com a llengua materna, a través de jocs i amb material adequat per al seu desenvolupament cognitiu. Es beneficien d’aprenentatge lúdic al ritme de cada alumne. El procés és dinàmic, divertit i participatiu. A més, al juliol, oferim l’English Summer Camp, on els nens que ho desitgin poden gaudir de jocs, esports, cultura, swimming, excursions… tot en anglès!

On som

Avantis es troba molt ben situat en una via d’entrada i sortida de Barcelona des del Baix Llobregat cap al centre de Barcelona: ​​a la multicultural ciutat de l’Hospitalet de Llobregat. Es troba al costat de la Ciutat de la Justícia i del barri del Gornal Bellvitge.

Sol·licita entrevista