Avantis_logo

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Can Tries 8 | L’Hospitalet de Llobregat | Barcelona | 93 335 50 00 | info@avantis.edu.es

INSTAL·LACIONS

Benvinguts al nostre espai educatiu, on cada racó està dissenyat per inspirar l’aprenentatge i fomentar la creativitat. Des de les nostres aules pedagògiques fins al nostre hort ecològic, cada espai està pensat per al desenvolupament integral dels nostres estudiants. Uneix-te a nosaltres mentre explorem un entorn educatiu vibrant i enriquidor.

Coneix les nostres instal·lacions

El col·legi Avantis està situat al Carrer Can Tries 8, Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

Els alumnes podran gaudir d’un ampli ventall d’espais tant interiors com exteriors.

Les aules d'Avantis

Les nostres aules pedagògiques són espais dissenyats per inspirar l’aprenentatge i fomentar la creativitat. Equipades amb les últimes tecnologies i materials educatius, aquestes aules són l’escenari perfecte per al creixement intel·lectual dels nostres alumnes.

Les aules, a més, tenen lavabo integrat, i una porta corredissa que comunica amb l’aula del costat, permetent la realització de classes conjuntes. Totes les classes disposen de projector i pantalla digital.

Aula de Psicomotricitat

A la nostra aula de psicomotricitat, ens centrem en el desenvolupament físic i cognitiu dels nostres estudiants. A través d’activitats divertides i desafiant, promovem el desenvolupament d’habilitats motrius, la coordinació i l’equilibri.

Aula de Música

La música és una part fonamental de la nostra educació. En la nostra aula de música, els estudiants tenen l’oportunitat d’explorar la seva creativitat, desenvolupar habilitats musicals i participar en emocionants projectes i presentacions.

Aula de pensament i creativitat

L’aula de pensament i creativitat és un espai vibrant i acollidor on els alumnes exploren, experimenten i aprenen a través del joc. Cada racó està dissenyat per estimular la seva imaginació i fomentar el desenvolupament integral, des de la lectura fins a l’experimentació de les ciències.

Aula d'Experimentació

La ciència pren vida a la nostra aula de experimentació. Aquí, els estudiants tenen l’oportunitat de realitzar experiments pràctics, descobrir els principis científics en acció i cultivar una passió pel món natural que els envolta.

Menjador

El nostre menjador és més que un lloc per menjar; és un espai on els estudiants comparteixen moments de convivència i gaudeixen d’una alimentació nutritiva i equilibrada. 

A més, disposem de cuina pròpia i d’un equip de professionals qualificats per oferir un servei de qualitat i una alimentació equilibrada. Ens adaptem a dietes específiques, per exemple casos d’al·lèrgies o intoleràncies.

comedor-46

Pati

El pati és un espai per al joc, l’exploració i la socialització. Amb àrees de joc segures i emocionants, els nostres estudiants gaudeixen de moments de diversió a l’aire lliure mentre desenvolupen habilitats socials i físiques.

Hort ecològic

Al nostre hort ecològic, els estudiants aprenen sobre el cicle de la vida, la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient. Cultivar verdures, cuidar plantes i observar el procés de creixement són experiències que enriqueixen la seva educació i els connecten amb la natura.

Conveni amb la Piscina Municipal

Com a part del nostre compromís amb la salut i el benestar dels nostres estudiants, tenim el privilegi de comptar amb un conveni amb la piscina municipal. Aquesta associació ens ofereix l’oportunitat d’oferir classes de natació i activitats aquàtiques que promouen la seguretat a l’aigua i el gaudi de l’activitat física.

Serveide Piscina