Avantis_logo

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Can Tries 8 | L’Hospitalet de Llobregat | Barcelona | 93 335 50 00 | info@avantis.edu.es

VISITA PERSONALITZADA

Descobreix perquè som una de les millors escoles de Barcelona

T'obrim les portes

Les nostres portes estan sempre obertes per a tots aquells que ens vulgueu conèixer en persona. Per aquest motiu, a Avantis t’oferim l’opció de sol·licitar una visita personalitzada, una oportunitat única per conèixer el dia a dia de la nostra escola i allò que ens fa tan especials.

Podeu contactar amb Carmina Sampere a través del correu c.sampere@avantis.edu.es  per visitar l’escola o bé trucar al número 93 263 79 90.

Estem desitjant conèixer-te!

Avantis, on comença el futur

RESERVA UNA VISITA PERSONALITZADA

Avantis

Gaudeix d’un tour privat fet a mida

Si no podeu assistir a cap de les nostres jornades de portes obertes, podeu sol·licitar un tour privat.

Durant la visita veuràs la nostra escola juntament amb un membre d’admissions que respondrà totes les teves preguntes.

Per reservar una visita, emplena el formulari especificant la data i l’horari en què podries fer la visita. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible per confirmar-ne els detalls.

La visita inclou:

Presentació del Projecte Educatiu

Fareu un tour per l'escola juntament amb un membre d'admissions que farà una introducció sobre Avantis, el nostre projecte i com aconseguim la millor versió dels alumnes.

Experiència Avantis

Visita a les aules per descobrir quin és l'aprenentatge que experimenten els nostres alumnes i on podràs interactuar amb docents i estudiants.

Descobreix Avantis

Visita les nostres instal·lacions. Us mostrarem l'arquitectura al servei de l'aprenentatge dels més petits; la seguretat, la higiene i la llum natural dels diferents espais d'aprenentatge de l'escola (hort, aules de psicomotricitat, de racons, Montessori...)

Resolem els teus dubtes

Durant de la visita, un membre del nostre equip t'explicarà el procés d'admissions i respondrà totes les preguntes que tinguis (preus, horaris, calendari, adaptació...).

Perquè vas escolaritzar el teu fill a Avantis?

Ens hem colat a l’entrada d’Avantis i hem preguntat als pares i mares què els inspira l’escola. Ens van encantar totes les respostes!

I a tu, què t’inspira Avantis? Vine al tour personalitzat o a les Jornades de Portes Obertes i esbrina-ho tu mateix!

Com arribar

Col·legi Avantis

Can Tries 8,

L’hospitalet de Llobregat,

Barcelona

c.sampere@avantis.edu.es

(+34) 93 335 50 00

VINE A LES JORNADES DE PORTES OBERTES!

Reserva la teva plaça

Els dies de portes obertes són la millor manera per descobrir com es viu al nostre increïble col·legi. Cada any celebrem diferents dies de portes obertes perquè totes les famílies interessades en Avantis puguin conèixer i viure en primera persona una experiència 100% educativa al costat del nostre meravellós equip.