Avantis_logo

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Can Tries 8 | L’Hospitalet de Llobregat | Barcelona | 93 335 50 00 | info@avantis.edu.es

SERVEIS
Tots els nostres serveis pretenen fomentar un entorn acollidor que faciliti la integració dels alumnes a la nostra comunitat escolar

Descobreix tots els nostres serveis:

MENJADOR

"Mengem sols, mengem de tot"

Avantis disposa de cuina pròpia i d’un equip de professionals qualificats per oferir un servei de qualitat i una alimentació equilibrada. Ens adaptem a dietes específiques, per exemple casos d’al·lèrgies o intoleràncies.

EXTRAESCOLARS

El temps de lleure és clau per descobrir passions i enfortir habilitats més enllà de l'aula

Informa’t sobre horaris i preus i fes la teva inscripció!

PERMANÈNCIES

Un servei per conciliar la vida laboral i familiar

A Avantis obrim les nostres portes a les 7,30h i tanquem a les 19h per als alumnes de totes les edats que ho necessitin.

Descobreix els horaris!

SUMMER CAMP

Vine a passar el millor dels estius a Avantis!

Oferim un Summer Camp en anglès organitzat 100% des de l’escola, on mitjançant tota mena de recursos didàctics i socioculturals, els infants aprendran i gaudiran de les diferents activitats que proposem.

PISCINA

Un, dos, tres... Avantis a l'aigua!

A Avantis oferim, com a activitat extraescolar, la opció de fer classes de natació amb els alumnes de la classe a la piscina del Poliesportiu Municipal Gornal.

CAPELLANIA

Educar en la fe a través de diferents activitats obertes a tothom

El col·legi ofereix un servei de Capellania, atès per sacerdots de la Prelatura de l’Opus Dei, que està disponible per a totes les persones de la comunitat educativa que ho desitgin.

UNIFORME

L'uniforme escolar afavoreix la unió entre els alumnes

Per tal de facilitar a les famílies la gestió de la seva compra, el col·legi té un acord amb El Corte Inglés que distribueix a les seves seus de Cornellà i Diagonal el nostre uniforme.

SERVEI PSICOPEDAGÒGIC

Ens adaptem a totes les necessitats educatives

El Departament Psicopedagògic d’Avantis té com a objectiu principal detectar, prevenir i avaluar les necessitats educatives dels alumnes que presenten dificultats especials en el procés d’aprenentatge.

Perquè vas escolaritzar el teu fill a Avantis?

Ens hem colat a l’entrada d’Avantis i hem preguntat als pares i mares què els inspira l’escola. Ens van encantar totes les respostes!

I a tu, què t’inspira Avantis? Vine al tour personalitzat o a les Jornades de Portes Obertes i esbrina-ho tu mateix!

SERVEI MÈDIC

Assistència mèdica per accident escolar

Avantis té contractada una pòlissa que atén els accidents que es produeixen tant a l’escola com a les sortides culturals, excursions o convivències. Aquesta assegurança no cobreix les malalties comunes ni els accidents que siguin aliens a les activitats del centre.

ESCOLA DE FAMÍLIES

Que la nostra escola sigui sempre una escola de famílies

Així com en la nostra professió ens formem per millorar i per adaptar-nos a les novetats del sector, en l’àmbit familiar també és necessari formar-se com a mare/pare i aprendre sobre el procés de creixement i maduració dels fills a cada edat. 

LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR

Ens n'encarreguem nosaltres!

Tot el material i els llibres els tindrà la vostra tutora a l’aula el primer dia, sempre que s’hagi pagat el rebut de material col·lectiu.