Avantis_logo

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Can Tries 8 | L’Hospitalet de Llobregat | Barcelona | 93 335 50 00 | info@avantis.edu.es

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
Informa't sobre horaris i preus i fes la teva inscripció!

EXTRAESCOLARS AVANTIS

Reforçant la seva formació humana

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

A Avantis ho tenim molt clar: educar els nens en valors des de ben petits és clau per al seu futur. Som conscients de la importància del seu desenvolupament integral i de la necessitat de transmetre, mitjançant activitats físiques i mentals, eines i valors fonamentals com la cooperació, l’autonomia, el respecte, l’esperit crític i l’empatia.

Apostem fermament per aquesta formació integral a través de les nostres activitats extraescolars, dissenyades específicament per a cada etapa educativa. De cara al curs 2024/2025, oferim un catàleg d’activitats molt ampli, amb l’objectiu de respondre a les aptituds i preferències dels alumnes i reforçar la seva formació humana:

ESPORT

ART I CIÈNCIA

ANGLÈS

MÚSICA

ESPORT

A la nostra oferta d’activitats extraescolars d’esports, incloem les següents opcions:

  • Art Marcial Mugendo: Una disciplina que combina tècniques de defensa personal amb exercicis físics, fomentant el respecte, la disciplina i la confiança en un mateix.

  • Multiesport: Un programa variat que permet als alumnes experimentar diferents modalitats esportives, desenvolupant habilitats físiques diverses i fomentant el treball en equip.

  • Gimnàstica Artística: Una activitat que treballa la flexibilitat, la força i la coordinació a través de rutines acrobàtiques i coreogràfiques, potenciant l’expressió corporal i la superació personal.

  • Piscina: els alumnes poden aprendre i perfeccionar les seves habilitats de natació, promovent un estil de vida saludable i segur a l’aigua.

ART I CIÈNCIA

A la nostra oferta d’activitats extraescolars d’art i ciència, incloem:

  • Robòtica: On els alumnes aprenen a programar i construir robots, desenvolupant el pensament lògic i la creativitat tecnològica.
  • Escola d’artistes: Un espai on poden explorar i desenvolupar el seu talent artístic a través de diverses tècniques plàstiques, fomentant la creativitat i l’expressió personal.
Robòtica serveis

ANGLÈS

A la nostra oferta d’activitats extraescolars d’idiomes, oferim anglès.

En aquestes classes, els alumnes poden millorar les seves habilitats lingüístiques a través de metodologies dinàmiques i interactives. L’objectiu és fomentar la fluïdesa, la comprensió auditiva i lectora, així com la confiança en l’ús de la llengua anglesa, tant en contextos acadèmics com en situacions de la vida quotidiana.

MÚSICA

A la nostra oferta d’activitats extraescolars de música, incloem iniciació a la música.

En aquesta activitat, els alumnes aprenen a conèixer diversos instruments, a escoltar els seus sons i a provar de tocar-los. L’objectiu és fomentar l’apreciació musical i despertar l’interès per la música des de les primeres edats.

msc

INFORMACIÓ GENERAL DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

1. UBICACIÓ: instal·lacions d’Avantis i la piscina del Gornal.

2. CALENDARI: les activitats comencen el 26 de setembre de 2023 i finalitzen el 21 de juny de 2024. Piscina de I-4 i I-5 començarà el 2 o 3 d’octubre (en funció del curs).

3. HORARI: de 16:45 a 17:45 durant els dies lectius del curs escolar.

4. PREUS: estan indicats al document del quadre inferior.

5. MATRÍCULA: 30 euros. Descompte del 100% de la matrícula, si es realitza la inscripció abans del 31 de juliol.

6. FORMA DE PAGAMENT:

  • Per participar en les activitats extraescolars, és condició  indispensable estar al dia de les quotes escolars.
  • El pagament s’efectuarà a través d’un rebut mensual a l’escola.

7. Totes les activitats estan supeditades a un mínim d’alumnes per nivell en funció de l’activitat. Les places són limitades i s’acceptarà els participants per rigorós ordre d’inscripció.

8. FORMA D’INSCRIPCIÓ: a través del formulari que hi ha dins del document PDF. L’alumne que es dóna d’alta a l’activitat  no es podrà donar de baixa durant tot el trimestre.

 9. TERMINI D’INSCRIPCIÓ: a partir del 29 de juny fins al 8 de setembre.

REUNIÓ INFORMATIVA ONLINE

Podreu assitir a la reunió informativa online del dia 12 de juliol a les 18h al següent enllaç:

REUNIÓ INFORMATIVA PISCINA

Podreu assistir a la reunió informativa de l’activitat extraescolar de piscina del curs 23/24 al següent enllaç. Qualsevol dubte al respecte contacteu amb m.leon@pineda.es