Avantis_logo

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Can Tries 8 | L’Hospitalet de Llobregat | Barcelona | 93 335 50 00 | info@avantis.edu.es

Celebrem Sant Jordi a l’escola!

Les alumnes grans de Primària i les de Batxillerat han representat obres de teatre de la història de Sant Jordi per als més petits i petites

Aquest divendres hem celebrat Sant Jordi a l’escola! Les alumnes grans de Primària i les de Batxillerat han representat obres de teatre de la història de Sant Jordi per als més petits i petites. Després hem ballat plegats! Voleu veure com hem representat les obres teatrals?

D’altra banda, hem vingut disfressats a l’escola: desde princeses de tot tipus, fins a cavallers, dracs, contes personalitzats… També hem fet un vídeo resum per a que pugueu gaudir amb nosaltres del dia.

Per estar actualitzats diàriament podeu seguir-nos al nostre Instagram.

Avantis és el centre d’educació infantil de Pineda i Xaloc, situat al costat de tots dos col·legis, a la Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat. Pensat per a nens i nenes des dels 0 als 6 anys, té un tram privat que correspon a la Llar d’Infants (alumnes de 0 a 3 anys) i un tram concertat, el Parvulari, per a alumnes de 3 a 6 anys.

Posem la nostra experiència al vostre servei per a acompanyar-vos, ajudar-vos i animar-vos en l’apassionant projecte de l’educació dels vostres fills. Creiem que cada alumne i alumna té un gran potencial i una immensa capacitat de ser feliç. Per això els ajudem a descobrir i potenciar els seus propis talents, combinant l’exigència amb l’afecte, els ajudem a créixer amb seguretat personal i a evolucionar, pas a pas, en el camí de l’autonomia i del procés de maduresa.

El projecte que oferim se centra en la persona i té en compte tots els seus aspectes. Els afectes, sentiments i emocions tenen un paper essencial en l’aprenentatge; el desenvolupament cognitiu i el motriu van completament lligats a l’afectiu, social i transcendent de cada nen.

Altres notícies: