Avantis_logo

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Can Tries 8 | L’Hospitalet de Llobregat | Barcelona | 93 335 50 00 | info@avantis.edu.es

Dia dels avis

Aquest divendres, ens han vingut a visitar a l'escola les nostres persones preferides: els avis

El Dia dels Avis ha tingut lloc aquest divendres a l’escola. Hem viscut un matí molt entranyable envoltats d’ells: els avis. Els hem ensenyat les nostres aules, on seiem, els nostres contes i joguines preferides… Els hem presentat els nostres companys, amics… Inclús a la nostra tutora, que tant ens cuida i ens ensenya dia rere dia!

Quant hem gaudit amb vosaltres! Gràcies a tots per venir, per la gran participació en el tast de pastissos i fotografies i per tornar a ser nens, amb nosaltres.

Us estimem!

De: els vostres nets

Per estar actualitzats diàriament podeu seguir-nos al nostre Instagram.

Avantis és el centre d’educació infantil de Pineda i Xaloc, situat al costat de tots dos col·legis, a la Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat. Pensat per a nens i nenes des dels 0 als 6 anys, té un tram privat que correspon a la Llar d’Infants (alumnes de 0 a 3 anys) i un tram concertat, el Parvulari, per a alumnes de 3 a 6 anys.

Posem la nostra experiència al vostre servei per a acompanyar-vos, ajudar-vos i animar-vos en l’apassionant projecte de l’educació dels vostres fills. Creiem que cada alumne i alumna té un gran potencial i una immensa capacitat de ser feliç. Per això els ajudem a descobrir i potenciar els seus propis talents, combinant l’exigència amb l’afecte, els ajudem a créixer amb seguretat personal i a evolucionar, pas a pas, en el camí de l’autonomia i del procés de maduresa.

El projecte que oferim se centra en la persona i té en compte tots els seus aspectes. Els afectes, sentiments i emocions tenen un paper essencial en l’aprenentatge; el desenvolupament cognitiu i el motriu van completament lligats a l’afectiu, social i transcendent de cada nen.

Dia dels avis

Altres notícies: