Avantis_logo

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Can Tries 8 | L’Hospitalet de Llobregat | Barcelona | 93 335 50 00 | info@avantis.edu.es

Festivals de Nadal

Us deixem un petit resum dels festivals de Nadal dels alumnes d'Avantis que han tingut lloc aquesta setmana

Us deixem un petit resum de l’esforç, il·lusió i treball dels festivals de Nadal que han tingut lloc aquesta setmana. Que bé ens ho hem passat i quant hem après!

Bon Nadal a tots!

Vols veure un petit resum del festival? CLICA AQUÍ

Per estar actualitzats diàriament podeu seguir-nos al nostre Instagram.

Avantis és el centre d’educació infantil de Pineda i Xaloc, situat al costat de tots dos col·legis, a la Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat. Pensat per a nens i nenes des dels 0 als 6 anys, té un tram privat que correspon a la Llar d’Infants (alumnes de 0 a 3 anys) i un tram concertat, el Parvulari, per a alumnes de 3 a 6 anys.

Posem la nostra experiència al vostre servei per a acompanyar-vos, ajudar-vos i animar-vos en l’apassionant projecte de l’educació dels vostres fills. Creiem que cada alumne i alumna té un gran potencial i una immensa capacitat de ser feliç. Per això els ajudem a descobrir i potenciar els seus propis talents, combinant l’exigència amb l’afecte, els ajudem a créixer amb seguretat personal i a evolucionar, pas a pas, en el camí de l’autonomia i del procés de maduresa.

El projecte que oferim se centra en la persona i té en compte tots els seus aspectes. Els afectes, sentiments i emocions tenen un paper essencial en l’aprenentatge; el desenvolupament cognitiu i el motriu van completament lligats a l’afectiu, social i transcendent de cada nen.

Festivals de Nadal

Altres notícies:

Servei de permanències

Procés d’adaptació a I-3

Sabies que a Avantis oferim iniciar l’adaptació del vostre fill a I-3, l’últim trimestre d’I-2? A Avantis oferim la possibilitat d’iniciar l’adaptació del vostre fill

Llegir més »