Avantis_logo

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Can Tries 8 | L’Hospitalet de Llobregat | Barcelona | 93 335 50 00 | info@avantis.edu.es

L’èxit de les Jornades de Portes Obertes

Quant vam gaudir de la vostra amistat i companyia tant a les jornades com al Family Day

Gran èxit a les Jornades de Portes Obertes d’Avantis d’aquest divendres i dissabte. Ha estat un plaer poder-vos ensenyar les aules, tots els projectes que hem treballat aquestes últimes setmanes i poder passar una estona agradable amb vosaltres i conèixer-vos més a fons. 

Us volem donar especialment les gràcies a vosaltres, per haver assistit i ser tan propers amb nosaltres; a tot el professorat, per tota l’organització i la feina realitzada amb els alumnes amb tanta il·lusió i tan ben feta, per a que gaudissiu de les jornades al màxim; i a tot el personal no docent, per la seva disposició i coordinació, atenent en tot moment totes les necessitats de l’escola.

Tots plegats som un gran equip! Gràcies!

D’altra banda, vam acabar de “rematar” la jornada amb el Family Day. Amb una participació d’unes 850 persones, vam gaudir d’inflables, karts, futbol, pinta-cares, polseres, tattoos… fins i tot de botifarrada, xocolata i cotó fluix de sucre!

Us deixem un petit resum de les Jornades de Portes Obertes i del Family Day a Instagram i a Youtube.

Per estar actualitzats diàriament podeu seguir-nos al nostre Instagram.

Avantis és el centre d’educació infantil de Pineda i Xaloc, situat al costat de tots dos col·legis, a la Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat. Pensat per a nens i nenes des dels 0 als 6 anys, té un tram privat que correspon a la Llar d’Infants (alumnes de 0 a 3 anys) i un tram concertat, el Parvulari, per a alumnes de 3 a 6 anys.

Posem la nostra experiència al vostre servei per a acompanyar-vos, ajudar-vos i animar-vos en l’apassionant projecte de l’educació dels vostres fills. Creiem que cada alumne i alumna té un gran potencial i una immensa capacitat de ser feliç. Per això els ajudem a descobrir i potenciar els seus propis talents, combinant l’exigència amb l’afecte, els ajudem a créixer amb seguretat personal i a evolucionar, pas a pas, en el camí de l’autonomia i del procés de maduresa.

El projecte que oferim se centra en la persona i té en compte tots els seus aspectes. Els afectes, sentiments i emocions tenen un paper essencial en l’aprenentatge; el desenvolupament cognitiu i el motriu van completament lligats a l’afectiu, social i transcendent de cada nen.

Family Day

Altres notícies: