Avantis_logo

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Can Tries 8 | L’Hospitalet de Llobregat | Barcelona | 93 335 50 00 | info@avantis.edu.es

Celebrem el Dia de la Ciencia!

Us ensenyem un experiment que hem après a l'aula de Pensament i Creativitat

Voleu celebrar amb nosaltres el Dia de la Ciència? Us ensenyem un experiment que hem après a l’aula de pensament i creativitat!

En una base, barregem:
1. Vinagre
2. Un àcid (nosaltres hem escollit el sabó)
3. Bicarbonat de sodi
4. Pintura del color que preferiu. Nosaltres hem escollit el vermell.

I… voilà! Veurem que es produeix diòxid de carboni amb el gas que provoca les bombolles que surten pel cràter del volcà. A causa del gas, la barreja queda escumosa i s’expandeix, de manera que s’escapa de l’ampolla.

Aquest experiment científic permet ensenyar com funcionen els volcans i ajuda els nens a comprendre millor quin és l’impacte que aquests poden tenir a la natura.

Voleu veure un petit resum de com ho hem fet? CLICA AQUÍ.

Per estar actualitzats diàriament podeu seguir-nos al nostre Instagram.

Avantis és el centre d’educació infantil de Pineda i Xaloc, situat al costat de tots dos col·legis, a la Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat. Pensat per a nens i nenes des dels 0 als 6 anys, té un tram privat que correspon a la Llar d’Infants (alumnes de 0 a 3 anys) i un tram concertat, el Parvulari, per a alumnes de 3 a 6 anys.

Posem la nostra experiència al vostre servei per a acompanyar-vos, ajudar-vos i animar-vos en l’apassionant projecte de l’educació dels vostres fills. Creiem que cada alumne i alumna té un gran potencial i una immensa capacitat de ser feliç. Per això els ajudem a descobrir i potenciar els seus propis talents, combinant l’exigència amb l’afecte, els ajudem a créixer amb seguretat personal i a evolucionar, pas a pas, en el camí de l’autonomia i del procés de maduresa.

El projecte que oferim se centra en la persona i té en compte tots els seus aspectes. Els afectes, sentiments i emocions tenen un paper essencial en l’aprenentatge; el desenvolupament cognitiu i el motriu van completament lligats a l’afectiu, social i transcendent de cada nen.

Dia de la Ciència

Altres notícies:

L’English Day a Avantis

Un dels dies més esperats pels alumnes d’Avantis L’English Day que hem viscut a Avantis és, sens dubte, un dels esdeveniments de l’any, un dia de festa, un espectacle!

Llegir més »
Què és el "Bon dia"?

Què és el “Bon dia”?

El “Bon dia” és l’espai d’aprenentatge que permet treballar aspectes de l’estimulació primerenca Què és el “Bon dia”? Cada matí, a Llar d’Infants, dediquem una

Llegir més »

Dia del pare

Des de l’escola vam voler felicitar a tots els pares amb una petita entrevista Aquest any, per celebrar el Dia del Pare, vam organitzar un

Llegir més »