Avantis_logo

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Can Tries 8 | L’Hospitalet de Llobregat | Barcelona | 93 335 50 00 | info@avantis.edu.es

Comencen les Preinscripcions a l’Educació Infantil!

Comencen les Preinscripcions a l’Educació Infantil!

Comencen les Preinscripcions a l’Educació Infantil! Les dates son del 7 al 21 de març i, a Llar d’Infants, a partir del mes d’abril.

*Recomanem formalitzar-la els 3 primers dies per tal de tenir temps, si fóra necessari, de poder modificar o completar alguna dada.

Us facilitem el codi de centre d’Avantis, dada necessària per realitzar la preinscripció a la nostra escola per tots els alumnes que cursaran P-3. En el cas dels de P-4 i P-5, només realitzaran la preinscripció si són nous a Avantis.

Codi de centre Avantis: 08063485

Aquest any el procediment es realitzarà de forma telemàtica: en suport electrònic -certificat digital, Cl@ve, idCat mòbil o T-CAT- o informàtic a través de la web. L’ús del certificat digital, aquells que el tingueu, simplifica molt el tràmit.

Si us sorgís qualsevol dubte, podeu visitar la pàgina de preinscripcions curs 22-23 podeu trucar a l’escola (93.263.79.90) de 9 a 14 hores i preguntar per la Sofia Soriano, que us ajudarà a resoldre’ls, o enviar-li un correu electrònic a s.sorianol@pineda.es.

Per estar actualitzats diàriament podeu seguir-nos al nostre Instagram.

Comencen les Preinscripcions a l'Educació Infantil!

Altres notícies:

Natura a tot color!

Mercedes Flores, pintora fauvista-expressionista, ens ajuda a fer un quadre replet de flors als alumnes de P-5 La setmana passada vam tenir la gran sort

Llegir més »