Avantis_logo

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Can Tries 8 | L’Hospitalet de Llobregat | Barcelona | 93 335 50 00 | info@avantis.edu.es

Visita d’I-5 d’Avantis a Pineda

Visita d'I-5 d’Avantis a Pineda: va ser un dia molt emocionant per totes les alumnes d’Avantis

La visita d’Infantil-5 d’Avantis a Pineda d’aquest dijous va ser molt emocionant i il·lusionant per a totes les alumnes tant d’Avantis com les de Primer de Primària de Pineda, que van ser les que les van rebre a les seves aules.

Primerament, van gaudir de xocolata amb donuts per començar la visita. Més endavant, van veure quin és l’uniforme que portaran a Pineda. També van visitar el pati, en el que hi van jugar amb les alumnes de 1r d’EPRI. Van visitar les seves futures aules, on van fer el seu propi punt de llibre de l’escola, amb l’ajuda de les alumnes de 1r d’EPRI.

Per acabar, van ballar i cantar l’himne de Pineda! Quina passada!

Per estar actualitzats diàriament podeu seguir-nos al nostre Instagram.

Avantis és el centre d’educació infantil de Pineda i Xaloc, situat al costat de tots dos col·legis, a la Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat. Pensat per a nens i nenes des dels 0 als 6 anys, té un tram privat que correspon a la Llar d’Infants (alumnes de 0 a 3 anys) i un tram concertat, el Parvulari, per a alumnes de 3 a 6 anys.

Posem la nostra experiència al vostre servei per a acompanyar-vos, ajudar-vos i animar-vos en l’apassionant projecte de l’educació dels vostres fills. Creiem que cada alumne i alumna té un gran potencial i una immensa capacitat de ser feliç. Per això els ajudem a descobrir i potenciar els seus propis talents, combinant l’exigència amb l’afecte, els ajudem a créixer amb seguretat personal i a evolucionar, pas a pas, en el camí de l’autonomia i del procés de maduresa.

El projecte que oferim se centra en la persona i té en compte tots els seus aspectes. Els afectes, sentiments i emocions tenen un paper essencial en l’aprenentatge; el desenvolupament cognitiu i el motriu van completament lligats a l’afectiu, social i transcendent de cada nen.

Altres notícies:

Festivals de Nadal

Festivals de Nadal

Us deixem un petit resum dels festivals de Nadal dels alumnes d’Avantis que han tingut lloc aquesta setmana Us deixem un petit resum de l’esforç,

Llegir més »