Avantis_logo

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Can Tries 8 | L’Hospitalet de Llobregat | Barcelona | 93 335 50 00 | info@avantis.edu.es

Comencen les Preinscripcions d’Educació Infantil!

Recomanem formalitzar-la com més aviat millor per tal de tenir temps, si fóra necessari, de poder modificar o completar alguna dada.

Comencen les Preinscripcions d’Educació Infantil del 6 al 20 de març. Les de Llar d’Infants seran a partir del mes d’abril.

*Recomanem formalitzar-la com més aviat millor per tal de tenir temps, si fóra necessari, de poder modificar o completar alguna dada.

Us facilitem el codi de centre d’Avantis, dada necessària per realitzar la preinscripció a la nostra escola per tots els alumnes que cursaran I-3. En el cas dels de I-4 i I-5, només realitzaran la preinscripció si són nous a Avantis.

Codi de centre Avantis: 08063485

El procediment es realitzarà de forma telemàtica: en suport electrònic -certificat digital, Cl@ve, idCat mòbil o T-CAT- o informàtic a través de la web. L’ús del certificat digital, aquells que el tingueu, simplifica molt el tràmit.

Us recordem els tres enllaços que us facilitaran aquest procés. Si us sorgís qualsevol dubte, podeu trucar a l’escola (93.263.79.90) de 9 a 14 hores i preguntar per la Cristina Just, que us ajudarà a resoldre’ls, o enviar-li un correu electrònic a c.just@pineda.es.

Web de preinscripció
de la Generalitat

Vídeo explicatiu dels passos a seguir per a realitzar la preinscripció

Criteris de barem

Documentació necessària per fer el tràmit

Per estar actualitzats diàriament podeu seguir-nos al nostre Instagram.

Canal ètic

Altres notícies: