Avantis_logo

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Can Tries 8 | L’Hospitalet de Llobregat | Barcelona | 93 335 50 00 | info@avantis.edu.es

L’aula de llum d’Avantis

Tornem a sortir al Programa L'Aula L'H de la Televisió de l'Hospitalet explicant el projecte de l'Aula de Llum de l'escola

Aquest dijous vam tornar a sortir al Programa L’Aula L’H de la Televisió de l’Hospitalet en el que la Gosia Miroslaw, mestre de l’escola i creadora de l’aula, ens explica en què consisteix el projecte.

Sabeu quins són els beneficis de l’aula d’experimentació amb llum negra?

1. Promou la creativitat i experimentació.

2. Fomenta la concentració i atenció a través de la brillantor que provoquen els
materials translúcids.

3. Anima al joc lliure i a la imaginació.

4. Permet als alumnes obtenir una gran quantitat d’informació multisensorial.

5. Ofereix una gran estimulació sensorial.

6. Permet l’aprenentatge acadèmic mitjançant activitats manipulatives
que desperten l’interès i la curiositat en els nens per aprendre i continuar
investigant.

Per estar actualitzats diàriament podeu seguir-nos al nostre Instagram.

Avantis és el centre d’educació infantil de Pineda i Xaloc, situat al costat de tots dos col·legis, a la Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat. Pensat per a nens i nenes des dels 0 als 6 anys, té un tram privat que correspon a la Llar d’Infants (alumnes de 0 a 3 anys) i un tram concertat, el Parvulari, per a alumnes de 3 a 6 anys.

Posem la nostra experiència al vostre servei per a acompanyar-vos, ajudar-vos i animar-vos en l’apassionant projecte de l’educació dels vostres fills. Creiem que cada alumne i alumna té un gran potencial i una immensa capacitat de ser feliç. Per això els ajudem a descobrir i potenciar els seus propis talents, combinant l’exigència amb l’afecte, els ajudem a créixer amb seguretat personal i a evolucionar, pas a pas, en el camí de l’autonomia i del procés de maduresa.

El projecte que oferim se centra en la persona i té en compte tots els seus aspectes. Els afectes, sentiments i emocions tenen un paper essencial en l’aprenentatge; el desenvolupament cognitiu i el motriu van completament lligats a l’afectiu, social i transcendent de cada nen.

Altres notícies: