Avantis_logo

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Can Tries 8 | L’Hospitalet de Llobregat | Barcelona | 93 335 50 00 | info@avantis.edu.es

Projecte “From Egg to chick”

Des d'Avantis i Pineda hem comprat una incubadora perquè els alumnes de les dues escoles la puguin utilitzar des de diferents matèries i cursos

Ja han nascut tres pollets a la nostra incubadora!

Des d’Avantis i Pineda hem comprat una incubadora perquè els alumnes de les dues escoles la puguin utilitzar des de diferents matèries i cursos.

Voleu saber com ho hem organitzat?

Un granger ens deixa els ous, els cuidem durant 21 dies controlant la temperatura, la humitat i el progrés a través d’un ovoscopi. Un cop neixen, estan amb nosaltres 3-4 dies i els tornem a la granja.

Què treballem?

Des de característiques d’animals, conceptes matemàtics, probalilitat, tecnologia, màquines complexes, progrés embrionari… Cada curs i etapa al vostre nivell.

Com ho treballem?

Amb el projecte “From Egg to Chick” amb diverses matèries, que durem a terme durant el curs: science, llengua (amb exposicions orals i escrites), plàstica (representació, proporció)

Què us sembla? Voleu veure un petit resum de com ho estem treballant? CLIQUEU AQUÍ

Per estar actualitzats diàriament podeu seguir-nos al nostre Instagram.

Avantis és el centre d’educació infantil de Pineda i Xaloc, situat al costat de tots dos col·legis, a la Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat. Pensat per a nens i nenes des dels 0 als 6 anys, té un tram privat que correspon a la Llar d’Infants (alumnes de 0 a 3 anys) i un tram concertat, el Parvulari, per a alumnes de 3 a 6 anys.

Posem la nostra experiència al vostre servei per a acompanyar-vos, ajudar-vos i animar-vos en l’apassionant projecte de l’educació dels vostres fills. Creiem que cada alumne i alumna té un gran potencial i una immensa capacitat de ser feliç. Per això els ajudem a descobrir i potenciar els seus propis talents, combinant l’exigència amb l’afecte, els ajudem a créixer amb seguretat personal i a evolucionar, pas a pas, en el camí de l’autonomia i del procés de maduresa.

El projecte que oferim se centra en la persona i té en compte tots els seus aspectes. Els afectes, sentiments i emocions tenen un paper essencial en l’aprenentatge; el desenvolupament cognitiu i el motriu van completament lligats a l’afectiu, social i transcendent de cada nen.

Des d'Avantis i Pineda hem comprat una incubadora perquè els alumnes de les dues escoles la puguin utilitzar des de diferents matèries i cursos

Altres notícies:

Dia dels avis

Aquest divendres, ens han vingut a visitar a l’escola les nostres persones preferides: els avis El Dia dels Avis ha tingut lloc aquest divendres a

Llegir més »
Festival de Llar-2

Festival de Llar-2

El Festival de Llar-2 va ser tot un espectacle d’anglès on pares, mares i fills van gaudir d’una masterclass El Festival de Llar-2 va ser

Llegir més »