Avantis_logo

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Can Tries 8 | L’Hospitalet de Llobregat | Barcelona | 93 335 50 00 | info@avantis.edu.es

L’emotiu Acte del Pas d’Estendard

El Pas d’Estendard: un dia molt emotiu tant per les alumnes de 2n de Batxillerat com per a les d’I-5 d’Avantis

Aquest dijous va tenir lloc el Pas d’Estendard. Un acte molt especial en què les alumnes de 2n de Batxillerat de Pineda van cedir el seu estendard a les alumnes d’Infantil-5 d’Avantis, que aviat començaran el seu camí a 1r de Primària a Pineda.

A les alumnes de 2n de Batxillerat de Pineda, a qui hem vist créixer i madurar durant anys a Pineda, mil gràcies per la vostra dedicació, esforç i per ser un exemple per als altres. Heu deixat una gran empremta a Pineda. Confiem que les alumnes d’Infantil-5 continuaran aquest llegat amb orgull i determinació.

A les alumnes d’Infantil-5 d’Avantis, us acomiadem d’Avantis i us donem la benvinguda a aquesta nova etapa. Quina alegria veure com heu crescut i us heu convertit en joves plenes de curiositat i entusiasme! La nova promoció Teix marca l’inici de la vostra travessia a Pineda, on aprendreu, explorareu i creareu records inoblidables.

Enhorabona a totes!

Us deixem un petit resum de l’acte AQUÍ.

Per estar actualitzats diàriament podeu seguir-nos al nostre Instagram.

L'emotiu Acte del Pas d'Estendard

Altres notícies:

Festivals de Nadal

Festivals de Nadal

Us deixem un petit resum dels festivals de Nadal dels alumnes d’Avantis que han tingut lloc aquesta setmana Us deixem un petit resum de l’esforç,

Llegir més »