Avantis_logo

ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya

Can Tries 8 | L’Hospitalet de Llobregat | Barcelona | 93 335 50 00 | info@avantis.edu.es

L’emotiu Acte del Pas d’Estendard

El Pas d’Estendard: un dia molt emotiu tant per les alumnes de 2n de Batxillerat com per a les d’I-5 d’Avantis

Aquest dijous va tenir lloc el Pas d’Estendard. Un acte molt especial en què les alumnes de 2n de Batxillerat de Pineda van cedir el seu estendard a les alumnes d’Infantil-5 d’Avantis, que aviat començaran el seu camí a 1r de Primària a Pineda.

A les alumnes de 2n de Batxillerat de Pineda, a qui hem vist créixer i madurar durant anys a Pineda, mil gràcies per la vostra dedicació, esforç i per ser un exemple per als altres. Heu deixat una gran empremta a Pineda. Confiem que les alumnes d’Infantil-5 continuaran aquest llegat amb orgull i determinació.

A les alumnes d’Infantil-5 d’Avantis, us acomiadem d’Avantis i us donem la benvinguda a aquesta nova etapa. Quina alegria veure com heu crescut i us heu convertit en joves plenes de curiositat i entusiasme! La nova promoció Teix marca l’inici de la vostra travessia a Pineda, on aprendreu, explorareu i creareu records inoblidables.

Enhorabona a totes!

Us deixem un petit resum de l’acte AQUÍ.

Per estar actualitzats diàriament podeu seguir-nos al nostre Instagram.

L'emotiu Acte del Pas d'Estendard

Altres notícies:

Arreveure!

Els més grans d’Avantis s’acomiaden de nosaltres i comencen una nova etapa a Pineda i a Xaloc Durant aquesta setmana passada van tindre lloc les

Llegir més »